Naar de content

Hoe werkt het?

Wat doe je om je schoenen snel & professioneel te laten repareren?

Hieronder wordt in een paar eenvoudige stappen uitgelegd wat je moet doen om je schoenen op te sturen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om ze zelf te komen brengen en de reparatie met ons door te nemen.

01

Vul online het opdrachtformulier in en print deze uit of schrijf een kort briefje met de opdracht.

02

Stop dit samen met de schoenen in een doos.

03

Breng het pakketje naar het postkantoor en de volgende dag worden ze bij ons bezorgd. Je krijgt van ons een mail als wij de schoenen hebben ontvangen en geregistreerd in ons systeem.

04

Je schoenen worden gerepareerd. Na ongeveer 10 werkdagen zijn je schoenen klaar. Zodra wij deze verstuurd hebben, ontvangt je van ons een mail. Van onze vervoerder ontvang je een mail met een track en trace code. Daarnaast ontvangt je van ons ook nog een mail met een IDEAL-link zodat je de reparatiekosten kunt voldoen.

Repareer je schoenen

Wij maken. Wij repareren. Jouw wandelschoen. Jouw bergschoen. Jouw Dubarry laarzen. Hakken. Zolen. Ritsen. Oprekken. En nog veel meer. Met de beste materialen. Met originele fabrieksmaterialen. Ontdek hier hoe je jouw wandelschoenen, bergschoenen en Dubarry laarzen door ons kunt laten repareren.

Schoenen opsturen